Product was successfully added to your shopping cart.

Punaviinit

Punaviinit

Osta punaviinit netistä helposti ja halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta löydät laajan valikoiman punaviinejä taatusti alhaiseen hintaan. Meiltä löydät monet suositut punaviinimerkit, tunnetuilta viinintuottajilta ympäri maailman. Punaviini sopii loistavasti tarjoiltavaksi ruokajuomana tai viikonlopulle. Voit ostaa punaviinin joko pulloissa tai hanapakkauksissa. On mukavaa, että kotona on punaviiniä valmiina viikonlopulle tai merkkipäivän kunniaksi. Ostamalla punaviinin netistä säästät aikaa ja rahaa.

Tuotteet 1-60 / 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Punaviini

Yhä useampi ostaa viiniä netistä ja monesti viinit tilataan tai haetaan ulkomailta. Netprisiltä löydät monet eri viinit mm. punaviinit. Löydät viinit meiltä todella edulliseen hintaan varsinkin silloin, kun ne ovat alennuksella, ja voimmekin täten suositella viinin ostamista Netprisiltä. Valikoimastamme löydät sekä viinilaatikot, viinipullot ja hanapakkaukset. Viinin ostaminen tiettyyn tarkoitukseen on näinollen todella helppoa. Jos aiot ostaa viinit viikonlopulle, järjestämääsi tapahtumaan tai juhliin, voi Netpris tehdä viiniostoksien tekemisen sekä helpommaksi että edullisemmaksi. Netpris on rajakauppa netissä, jonka varasto sijaitsee Flensburgissa, minkä vuoksi tuotteet sisältävät saksalainen ALV:n. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat edullisempia, myös verrattuna Flensburgin yleisiin hintoihin, jotka houkuttelevat monia pohjoismaalaisia. Netpris sopii siis täydellisesti joko viikko katsastettavaksi tarjouslehdeksi.

Mitä on punaviini?

Vaikka tämä kuulostaa itsestään selvältä, eivät kaikki tiedä, mitä eroa on punaviinillä ja valkoviinillä. Punaviini valmistetaan pääasiassa ainoastaan punaisista viinirypäleistä. Punaviinin valmistuksessa hyödynnetään viinirypäleiden kuorten värejä, tanniineja ja makuja puristamalla viinirypäleet kuorineen ja käyttämällä molemmat mehu ja kuoret viiniksi. Tutkimusten mukaan kohtuullinen punaviinin nauttiminen edistää terveyttä. Tämä johtuu sekä viinin sisältämästä alkoholista että polyfenoleista, jotka ovat antioksidantteja. Voit siis ostaa punaviiniä paremmalla omatunnolla, sillä punaviini on Netprisillä edullista ja edistät myös terveyttäsi. Löydät punaviinin meiltä pulloissa, laatikoissa sekä hanapakkauksissa. Voimmekin nimetä muutamia suosituimpia punaviinipulloja: Yellow Tail Shiraz, Jacobs Creek Cabernet Sauvignon ja Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon. Myös hanapakkausviinit ovat todella suosittuja, ja voitkin säästää ostamalla enemmän viiniä kerralla. Suosituimpia hanapakkausviinejä ovat: J.P. Chenet Cabernet/Syrah, Castelforte Rosso Veneto ja The Wanted Zin Old Vines Pugilia IGT.

Kuinka kauan punaviini säilyy?

Viini on luonnollinen tuote, joka ajan myötä ei säily yhtä hyvänä, vaan menettää makunsa ja hedelmäisyytensä. Useat tekijät, kuten hedelmähappo, tanniinit, rakenne, antioksidantit sekä lisätyt sulfaatit pitää ottaa huomioon viinin varastointipotentiaalia arvioitaessa. Tanniinien määrä viinissä lisää viinin säilyvyyttä merkittävästi, mikä taas vähentää tarvetta lisätä sulfaatteja. Viinin säilyvyysaikaa voi myös parantaa säilömällä viinin tammitynnyriin. Tämä koskee sekä puna- että valkoviinejä. Jos säilyvyydellä taas tarkoitetaan viinipullon säilymistä avattuna, on tähän helpompi vastata. Pullon korkki pitää tietysti laittaa paikalleen ja viini on laitettava jääkaappiin. Tällöin viinin säilyvyys on noin 3 päivää.