Product was successfully added to your shopping cart.

Punaviinit

Punaviinit

Osta punaviinit netistä helposti ja halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta löydät laajan valikoiman punaviinejä taatusti alhaiseen hintaan. Meiltä löydät monet suositut punaviinimerkit, tunnetuilta viinintuottajilta ympäri maailman. Punaviini sopii loistavasti tarjoiltavaksi ruokajuomana tai viikonlopulle. Voit ostaa punaviinin joko pulloissa tai hanapakkauksissa. On mukavaa, että kotona on punaviiniä valmiina viikonlopulle tai merkkipäivän kunniaksi. Ostamalla punaviinin netistä säästät aikaa ja rahaa.

Tuotteet 1-60 / 140

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 140

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Punaviini netistä

Täältä löydät kattavan valikoiman punaviinejä eri viinintuottajilta ympäri maailman - ja tietysti edullisin hinnoin. Olemme varmistaneet, että kaikki valikoimamme punaviinit ovat tunnettuja merkkituotteita, jolloin löydät varmasti etsimäsi tuotteen. Löydät meiltä mm. viinimerkit: J.P. Chenet, Gato Negro & Chill Out. Kun ostat tuntemiasi merkkituotteita, tiedät varmasti, mitä saat. Jos haluat kokeilla jotakin uutta, valikoimaamme kuuluu tietysti myös tuotemerkkejä, joihin et välttämättä ole törmännyt Suomessa. Ehkä löydät tuotteita, joihin olet tutustunut ulkomailla. Esim. eteläafrikkalaiset Game of Africa ja Tabiso ovat todella suosittuja punaviinejä.

Meiltä löydät punaviinejä mm. seuraavista maailman suurimmista viinintuottajamaista:

Punaviinit myydään joko 75 cl / 1,5 L pulloissa tai 3 L / 5 L hanapakkauksissa. Voit ostaa niin monta pulloa ja hanapakkausta kuin haluat. Meillä ei ole rajoituksia - päinvastoin, voit jopa saada alennusta viinipullojen tai hanapakkausten hinnoista, jos ostat väh. kuusi pulloa / kaksi hanapakkausta. Usein voit myös sekoittaa eri tuotemerkkejä tai versioita ja saada alennuksen. Katso lisää klikkaamalla linkkiä “Monipakkaukset”.

Hyvä punaviini

Meiltä löydät varmasti jokaiseen hetkeen sopivan punaviinin. Löydät niin mausteiset punaviinit grilliruoan seuraksi kuin makeat punaviinit juhliin seurustelujuomaksi. Jos järjestät juhlat, on kätevää ostaa punaviini netistä. Juhlallisempiin tilaisuuksiin sopii näyttävät viinipullot, mutta jos vieraita on tulossa paljon, voi hanapakkaus olla kätevämpi. Tarjoile juhlissa esim. Jacob’s Creek tai Casillero del Diablo -punaviiniä. Ostamalla punaviinin hanapakkauksessa säästät tietysti enemmän, sillä kolmen litran hanapakkauksen saa halvimmillaan hintaan 8€!

Kotiinkuljetettuna tai pakettiautomaattiin

Ostamalla meiltä säästät rahaa, mutta myös aikaa. Saat tuotteet joko suoraan kotiinkuljetettuna tai valitsemaasi pakettiautomaattiin, riippuen minkä kuljetusvaihtoehdon valitset. Näin sinun ei ollenkaan tarvitse lähteä kotoa, tai voit vain poiketa hakemassa paketin pakettiautomaatista, joita löytyy monesta eri paikkakunnasta.