Product was successfully added to your shopping cart.

Roséviinit

Roséviinit

Osta roséviinit netistä helposti ja halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta löydät laajan valikoiman roséviinejä taatusti alhaiseen hintaan. Meiltä löydät monet suositut roséviinimerkit, tunnetuilta viinintuottajilta ympäri maailman. Roséviini on erityisen suosittu kesäviini ja parhaimmillaan nautittuna aurinkoisena kesäpäivänä. Voit ostaa roséviinit joko pulloissa tai hanapakkauksissa. On mukavaa, että kotona on roséviiniä valmiina viikonlopulle tai tarjoiltavaksi juhlissa. Ostamalla roséviinin netistä säästät aikaa ja rahaa.

35 Nimike(ttä)

Loading ...
Lataa lisää…

35 Nimike(ttä)

Roséviini

Yhä useampi ostaa viiniä netistä ja monesti viinit tilataan tai haetaan ulkomailta. Netprisiltä löydät monet eri viinit mm. hanapakkaukset. Viinin ostaminen tiettyyn tarkoitukseen onkin todella helppoa. Jos aiot ostaa viinit viikonlopulle, järjestämääsi tapahtumaan tai juhliin, voi Netpris tehdä viiniostoksien tekemisen sekä helpommaksi että edullisemmaksi. Netpris on rajakauppa netissä, jonka varasto sijaitsee Flensburgissa, minkä vuoksi tuotteet sisältävät saksalainen ALV:n. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat edullisempia, myös verrattuna Flensburgin yleisiin hintoihin, jotka houkuttelevat monia pohjoismaalaisia. Netpris sopii siis täydellisesti joko viikko katsastettavaksi tarjouslehdeksi.

Mitä on roséviini?

Tämä voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta itseasiassa monet eivät tiedä, miten roséviini eroaa puna- ja valkoviinistä. Monet jopa luulevat, että roséviini valmistetaan sekoittamalla puna- ja valkoviiniä, mutta tämä on pieni väärinkäsitys. Ainoastaan rosésamppanjaa valmistaessa käytetään tämän tyyppistä tekniikkaa. Yleisesti ottaen viinin valmistuksessa käytetään joko vihreitä tai punaisia viinirypäleitä. Valkoviini voidaan valmistaa käyttäen kumpaakin lajia, sillä valmistuksessa rypäleiden tummat kuoret poistetaan, jotta viiniin ei tule väriä. Punaviinin ja roséviinin valmistuksessa taas voidaan käyttää vain punaisia viinirypäleitä, sillä viinin väri tulee rypäleiden kuorista. Valmistuksessa kuoret käytetään yhdessä rypäleiden mehun kanssa, mikä tuo puna- ja roséviiniin väriä. Voidaan siis sanoa, että valmistusprosessin yhdessä vaiheessa on punaviinin väri myös kauniin vaaleanpunainen. Netprisiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita roséviinejä edullisin hinnoin. Voimme nimetä muutamia roséviinejä, jotka ovat asiakkaidemme suosikkeja. Roséviinipulloista voimme mainita ainakin J.P. Chenet Cinsault Grenache, Barefoot White Zinfandel ja Black Tower Pink Bubbly. Suosituimpia hanapakkausviinejä taas ovat: Faustino Rivero Rose, Diamond Hill Shiraz Rosé ja Game of Africa Pinotage Rose.

Kuinka monta annosta alkoholia pullo viiniä sisältää?

Koska eri viinit sisältävät eri määrän alkoholia, on tähän kysymykseen monta eri vastausta. Viinipullon annoksien määrän arvioitiin löytyy kuitenkin yksi hyvä nyrkkisääntö. Jos sinulla on viinipullo, jonka koko on 75 cl, voit vain jakaa alkoholiprosentin kahdella, jolloin saat sen määrän annoksia, jotka viinipullo sisältää. Otetaan esimerkiksi vaikkapa pullo punaviiniä, jossa on 14% alkoholia. Jos jaat tämän kahdella, saat vastauksesi 7 alkoholiannosta. Voidaan myös sanoa, että viinipullo sisältää noin 6 lasillista, jolloin yksi viinilasillinen sisältää 1,17 alkoholiannosta.