Product was successfully added to your shopping cart.

Valkoviinit

Valkoviinit

Osta valkoviinit netistä helposti ja halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta löydät laajan valikoiman valkoviinejä taatusti alhaiseen hintaan. Meiltä löydät monet suositut valkoviinimerkit, tunnetuilta viinintuottajilta ympäri maailman. Valkoviini sopii loistavasti tarjoiltavaksi ruokajuomana tai viikonlopulle. Voit ostaa valkoviinin joko pulloissa tai hanapakkauksissa. On mukavaa, että kotona on valkoviiniä valmiina viikonlopulle tai tarjoiltavaksi vieraille. Ostamalla valkoviinin netistä säästät aikaa ja rahaa.

Tuotteet 1-60 / 85

  1. 1
  2. 2
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 85

  1. 1
  2. 2

Valkoviini netistä

Täältä löydät kattavan valikoiman valkoviinejä viinintuottajilta ympäri maailman - ja tietysti edullisin hinnoin. Olemme varmistaneet, että kaikki valikoimamme valkoviinit ovat tunnettuja merkkituotteita, jolloin löydät varmasti etsimäsi tuotteen. Löydät meiltä esim. viinimerkit: J.P. Chenet, Black Tower & Chill Out. Kun ostat tuntemiasi merkkituotteita, tiedät varmasti, mitä saat. Jos haluat kokeilla jotakin uutta, valikoimaamme kuuluu tietysti myös tuotemerkkejä, joihin et välttämättä ole törmännyt Suomessa. Ehkä löydät tuotteita, joihin olet tutustunut ulkomailla. Esim. eteläafrikkalainen Tabiso ja australialainen Diamond Hill ovat todella suosittuja valkoviinejä.

Meiltä löydät valkoviinejä mm. seuraavista maailman suurimmista viinintuottajamaista:

Valkoviinit myydään joko 75 cl / 1,5 L pulloissa tai 3 L / 5 L hanapakkauksissa. Voit ostaa niin monta pulloa ja hanapakkausta kuin haluat. Meillä ei ole rajoituksia - päinvastoin, voit jopa saada alennusta viinipullojen tai hanapakkausten hinnoista, jos ostat väh. kuusi pulloa / kaksi hanapakkausta. Usein voit myös sekoittaa eri tuotemerkkejä tai versioita ja saada alennuksen. Katso lisää klikkaamalla linkkiä “Monipakkaukset”.

Hyvä valkoviini

Meiltä löydät varmasti jokaiseen hetkeen sopivan valkoviinin - niin eri ruokien kanssa sopivia valkoviinejä kuin myös seurustelujuomaksi sopivia valkoviinejä. Jos järjestät juhlat, on kätevää ostaa valkoviini netistä. Juhlallisempiin tilaisuuksiin sopii näyttävät viinipullot, mutta jos vieraita on tulossa paljon, voi hanapakkaus olla kätevämpi. Tarjoile juhlissa esim. Jacob’s Creek tai Silverboom -valkoviiniä. Ostamalla valkoviinin hanapakkauksessa säästät vielä enemmän, sillä kolmen litran hanapakkauksen saa halvimmillaan hintaan 6€!

Kotiinkuljetettuna tai pakettiautomaattiin

Ostamalla meiltä säästät rahaa, mutta myös aikaa. Saat tuotteet joko suoraan kotiinkuljetettuna tai valitsemaasi pakettiautomaattiin, riippuen minkä kuljetusvaihtoehdon valitset. Näin sinun ei ollenkaan tarvitse lähteä kotoa, tai voit vain poiketa hakemassa paketin pakettiautomaatista, joita löytyy monesta eri paikkakunnasta.