Product was successfully added to your shopping cart.

Valkoviinit

Valkoviinit

Osta valkoviinit netistä helposti ja halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta löydät laajan valikoiman valkoviinejä taatusti alhaiseen hintaan. Meiltä löydät monet suositut valkoviinimerkit, tunnetuilta viinintuottajilta ympäri maailman. Valkoviini sopii loistavasti tarjoiltavaksi ruokajuomana tai viikonlopulle. Voit ostaa valkoviinin joko pulloissa tai hanapakkauksissa. On mukavaa, että kotona on valkoviiniä valmiina viikonlopulle tai tarjoiltavaksi vieraille. Ostamalla valkoviinin netistä säästät aikaa ja rahaa.

Tuotteet 1-60 / 83

  1. 1
  2. 2
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 83

  1. 1
  2. 2

Valkoviini

Yhä useampi ostaa viiniä netistä ja monesti viinit tilataan tai haetaan ulkomailta. Netprisiltä löydät monet eri viinit mm. valkoviinit. Löydät viinit meiltä todella edulliseen hintaan varsinkin silloin, kun ne ovat alennuksella, ja voimmekin täten suositella viinin ostamista Netprisiltä. Valikoimastamme löydät sekä viinilaatikot, viinipullot ja hanapakkaukset. Viinin ostaminen tiettyyn tarkoitukseen on näinollen todella helppoa. Jos aiot ostaa viinit viikonlopulle, järjestämääsi tapahtumaan tai juhliin, voi Netpris tehdä viiniostoksien tekemisen sekä helpommaksi että edullisemmaksi. Netpris on rajakauppa netissä, jonka varasto sijaitsee Flensburgissa, minkä vuoksi tuotteet sisältävät saksalainen ALV:n. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat edullisempia, myös verrattuna Flensburgin yleisiin hintoihin, jotka houkuttelevat monia pohjoismaalaisia. Netpris sopii siis täydellisesti joko viikko katsastettavaksi tarjouslehdeksi.

Mitä on valkoviini?

Vaikka tämä kuulostaa itsestään selvältä, eivät kaikki tiedä, mitä eroa on valkoviinillä ja punaviinillä. Valkoviini valmistetaan useimmiten vaaleiden viinirypäleiden mehusta ja punaviini taas punaisten viinirypäleiden mehusta. Valkoviini voidaan kuitenkin myös valmistaa punaisista viinirypäleistä. Valkoviini valmistetaan puristamalla mehua viinirypäleistä, jonka jälkeen mehu kylmäkäsitellään ja käytetään hiivan avulla viiniksi. Punaviinin valmistuksessa taas hyödynnetään viinirypäleiden kuorten värejä, tanniineja ja makuja puristamalla viinirypäleet kuorineen ja käyttämällä molemmat mehun ja kuoret viiniksi. Yhteistä punaviinillä ja valkoviinillä on, että molempien valmistuksessa käytetään terveitä ja hyvänlaatuisia viinirypäleitä – hyvää viiniä ei voi tehdä huonoista rypäleistä, toisaalta taas huonon viinin valmistaminen hyvistäkin rypäleistä on helppoa. Kuten sanottua, löydät Netprisiltä laajan valikoiman hyviä ja edullisia viinejä. Myös valkoviinejä löytyy valikoimastamme useita. Ihanilla asiakkaillamme on tietysti suosikkiviinejä, ja ne voimme tietysti jakaa, sillä ehkä olet myös kiinnostunut tietämään, mitkä viinit ovat suosituimpia. Voimme aloittaa nimeämällä muutamia suosituimpia valkoviinipulloja: Black Tower Fruity White, Jacobs Creek Semillion Chardonnay ja Grand Sud Chardonnay. Myös hanapakkausviinit ovat todella suosittuja, ja voitkin säästää ostamalla enemmän viiniä kerralla. Suosituimpia hanapakkausviinejä ovat: J.P.Chenet Colombard Sauvignon, Tabiso Chardonnay ja Diamond Hill Chardonnay.

Kuinka monta kaloria viini sisältää?

Kaikissa viineissä ei ole sama määrä kaloreja. Viinejä on erilaisia, mutta tässä kaikkein tunnetuimpia viinien sisältämät kalorit:

Punaviini: Lasillinen punaviiniä sisältää n. 102 kaloria

Valkoviini: Lasillinen valkoviiniä sisältää n. 102 kaloria

Samppanja: Lasillinen samppanjaa sisältää n. 101 kaloria

Roséviini: Lasillinen roséviiniä sisältää yleensä n. 175 kaloria, mutta tämä vaihtelee paljon! Nämä kalorimäärät ovat yleispäteviä, mutta ne voivat vaihdella paljon riippuen siitä, minkä tyyppinen viini on kyseessä.