Product was successfully added to your shopping cart.

Joulu

Joulu & Pikkujoulu

Täältä löydät suklaat, karkit ja juomat jouluaatolle sekä pikkujouluihin. Löydät meiltä mm. joulunajan suosikkijuoman glögin sekä jouluaaton karkit ja suklaat - meillä on myös laajavalikoima suklaarasioita. Pikkujoulujen juomat ja herkut ostat myös kätevästi netistä: meiltä löydät niin oluet, siiderit, virvoitusjuomat kuin alkoholitkin. Tutustu laajan valikoimaan joulunajan tuotteita ja osta helposti netistä.

Tuotteet 1-60 / 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Joululahjat netistä

Meiltä löydät joululahjaksi sopivat herkulliset suklaarasiat sekä myös aikuisten alkoholilahjat - tietysti edulliseen hintaan, sillä tuotteet toimitetaan suoraan Saksasta. Säästyneet rahat voi vaikkapa käyttää jouluruokien ostoon tai joululoman viettoon. Kun ostat joululahjat netistä, sinun ei tarvitse lähteä kauppoihin, vaan voit vain tilata joululahjat kotisohvalla istuen. Valikoimastamme löytyy: suklaarasioita, karkkirasioita sekä alkoholilahjoja, kuten fiinejä pulloja sekä tasting set -lahjarasioita. Löydät varmasti jokaiselle jotakin! Tutustu laajaan valikoimaan joululahjoja ja osta joululahjat netistä - säästät aikaa ja rahaa.

Glögi

Joulunajan suosituin juoma on ehdottomasti glögi. Kuuma glögi sopii loistavaksi nauttitavaksi kylmänä talvipäivänä. Glögi on mausteinen juoma, joka on yleensä alkoholipitoinen mutta glögin voi valmistaa myös alkoholittomana. Meiltä löydät valmiiksi tehdyn glögin: kokeile esim. Blossa-glögiä, joka on Ruotsissa valmistettu laadukas ja vahva glögi. Snöflingor on toinen laadukas, ruotsalainen glögi, jossa ominainen maku. Voit myös valmistaa glögin itse. Glögin valmistaminen on helppoa ja mukavaa, ja löydät tähän netistä useita ohjeita.

Pikkujoulut

Meiltä löydät laajan valikoiman juomia ja naposteltavia pikkujouluihin. Ystävien tai työkaverien kesken juhlittavat pikkujoulut ovat yleensä joulua hilpeämpi ja epävirallisempi juhla. Löydät meiltä laajan valikoiman sekä alkoholittomia että alkoholillisia juomia, jotka sopivat pikkujouluihin. Jouluoluet ja glögi ovat suosittuja pikkujouluissa. Pikkujouluihin sopii myös viinit ja drinkit. Valmista vaikkapa kylmään talvipäivään sopivia Baileys-kahvidrinkkejä. Jouluteemaiset karkit ja suklaat ovat tietysti loistavia tarjottavia pikkujouluissa. Myös itsetehdyt leivonnaiset ovat varma hitti!