Product was successfully added to your shopping cart.

Juhlat

Juhlat

Jos järjestätkö juhlat, voit ostaa juoma- ja snacksitarjoilun helposti Netprisiltä. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta löydät laajan valikoiman oluita, siidereitä, virvoitusjuomia, alkoholeja ja naposteltavia - tietysti rajakaupan alhaisin hinnoin! Kattavan valikoiman ansiosta löydät varmasti etsimäsi ja järjestät onnistuneet juhlat. Tutustu suureen valikoimaan oluita, siidereitä, virvoitusjuomia ja alkoholeja - ja osta merkkituotteet helposti ja halvalla netistä juhliin.

Tuotteet 1-60 / 248

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 248

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Oluet, siiderit ja virvoitusjuomat juhliin

Meiltä löydät mm. klassiset oluet: Tuborg Grøn, Heineken, Tre Kronor & Lapin Kulta sekä siiderit ja lonkerot: Somersby, Kopparberg & Hartwall Cool Grape. Klassikkojen lisäksi meiltä löytyy myös suuri valikoima oluita ja siidereitä, jotka sopivat teemajuhliin. Löydät meiltä mm. San Miguel -oluet meksikolaisteemaisiin juhliin ja Paulaner -oluet Oktoberfestiin! Alkoholittomia juomia, kuten virvoitusjuomia, kivennäisvettä tai alkoholittomia drinkkejä, on myös hyvä olla tarjolla juhlissa. Suosittuja virvoitusjuomia ovat Coca Cola & Pepsi Max, ja kivennäisvesi Ramlösa on monen makuun.

Viinit juhliin

Hyvä viini on usein tärkeä osa juhlia ruoka- ja seurustelujuomana. Netprisiltä löydät kattavan valikoiman hyviä viinejä edullisin hinnoin. Meiltä löytyy 75 cl / 1,5 L viinipulloja ja 3 L / 5 L hanapakkauksia. Hienoimpiin juhliin sopii viinipullot kuten Jacobs Creek, Lindeman’s tai Gato Negro. Suurempiin ja rennompiin juhliin voi hanapakkausviini olla kätevämpi vaihtoehto. Meiltä löydät suositut viinit kuten J.P. Chenet ja Black Tower - tietysti edulliseen hintaan.

Samppanjat ja kuohuviinit juhliin

Samppanja ja kuohuviini ovat tietysti myös tärkeä osa juhlia, ja meiltä löydät myös tunnetut kuplivat juhlajuomat, kuten: Freixenet, J.P. Chenet Ice, Baron-Fuenté sekä erityisen fiinin Moët & Chandon -samppanjan. Myös drinkit ja boolit ovat suosittuja juomia juhlissa, ja meiltä löydät halvalla vodkat, rommit, ginit ym. Voit esim. sekoittamalla Aperolia, Freixenet Prosecco DOCG -kuohuviiniä ja Ramlösaa tehdä juhliin näyttäviä Aperol-drinkkejä tervetuliaisjuomaksi.

Suurien juhlien järjestäminen voi tulla todella kalliiksi, mutta ostamalla Netprisiltä voit säästää juomien ja snacksien hinnoissa. Meiltä ostaminen on lisäksi helppoa. Kun olet ostanut tuotteet, tilaat kuljetuksen ja tuotteet toimitetaan joko kotiosoitteesi tai pakettiautomaattiin, riippuen minkä kuljetusvaihtoehdon valitset. Lisäksi jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apuamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.