Product was successfully added to your shopping cart.

Karkit & Suklaa

Karkit & Suklaa netistä halvalla

Täältä löydät laajan valikoiman karkkeja ja suklaata. Ostamalla karkit ja suklaat netistä saat ne taatusti alhaiseen hintaan. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat suklaat ja karkit netistä helposti ja halvalla. On kätevää ostaa karkit ja suklaat netistä koko perheelle tai jos järjestät juhlat, esim. lastensynttärit. Valikoimasta löydät tunnetut makeismerkit kuten Fazer, Haribo, Pingvin ja Milka. Tutustu suureen valikoimaan karkkeja ja osta makeiset herkutteluhetkiin helposti netistä.

Tuotteet 1-60 / 471

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 471

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Karkit & Suklaa netistä

Netprisillä ostat karkit netistä. Löydät meiltä suuren valikoiman karkkeja ja suklaata edullisin hinnoin. Ja mikä parasta, voit ostaa niin paljon karkkeja ja suklaata kuin haluat! Olemme lisäksi varmistaneet, että valikoimamme kuuluu vain tunnettuja tuotemerkkejä. Näin saat tuntemasi herkulliset makeiset edullisin hinnoin, eikä sinun tarvitse tinkiä laadusta. Voimme pitää karkkien ja suklaan hinnat alhaisina, sillä varastomme sijaitsee Saksassa, missä makeisten hinnat ovat alhaiset.

Voit ostaa karkit halvalla netistä mm. seuraavilta suosituilta makeisvalmistajilta: Haribo, Malaco, Fazer. Voit ostaa karkit erikokoisissa pakkauksissa, sillä löydät valikoimastamme niin karkkipussit kuin suuret kilon tukkupakkauksetkin. Karkit ja suklaa ovat myös usein tarjouksella, jolloin ostat suosikkiherkkusi vieläkin edullisemmin. Löydät meiltä mm. suositut Fazer Dumle 350 g -karkit hintaan 4,95€, herkulliset Haribo Matador Mix 1 g -karkit hintaan 6,70€ ja tunnetut BonBon Kaatissäkki 1,5 kg -karkit hintaan 7,99€. Karkit ja suklaa sopivat täydellisesti moneen eri hetkeen: perheen laatuaikaan, lauantain leffailtaan tai kaveriporukan kesken jaettavaksi, ja tekevät näistä hetkistä vielä hieman mukavampia ja hauskempia!

Jos järjestät juhlat tai lastensynttärit, ovat karkit ja suklaa varmasti ostoslistallasi. Nykyään puhutaan paljon terveellisesti syömisestä, mutta herkulliset karkit ja suklaa tuovat vain juhliin jotakin erityistä – ja merkkipäivän kunniaksi saa tietysti herkutella! Karkkibuffet on juhlien ja erityisesti lastensynttäreiden varma suosikki. Me teemme karkkibuffetin järjestämisestä helppoa, sillä löydät meiltä suuren määrän eri karkkeja ja suklaata! Näin voit ostaa erilaisia karkkeja, jolloin jokainen vieras löytää karkkibuffetista varmasti lempikarkkinsa. Kokeile esimerkiksi Nordthy Familiemix -hedelmäkarkkeja, Haribo Matador Dark Mix -lakritsikarkkeja tai Haribo Vampyyri -hedelmä- ja lakritsikarkkisekoitusta. Vaahtokarkit ovat myös todella suosittuja: voimmekin suositella Carletti-vaahtobanaaneja tai Nordthy -mansikkavaahtokarkkeja.

Monet haluavat tietää, mitkä karkit lihottavat vähiten tai missä karkeissa on vähiten sokeria. Sokerittomat karkit ovatkin saavuttaneet suuren suosion. Löydät sokerittomat karkit tietysti myös meiltä. Nellie Dellies ovat suosittuja sokerittomia karkkeja, joissa sokerin korvaa kasveista saatava makeutusaine stevia. Fisherman’s Friend -pastillit ovat myös suosittuja sokerittomia karkkeja. Löydät meiltä useita Fisherman’s Friend -makuvaihtoehtoja kuten: minttu, salmiakki ja sitruuna! Näin voit nauttia herkullisista karkeista ilman sokeria.

Karkkien ja suklaan ostaminen Netprisiltä on helppoa ja edullista. Säästät nimittäin aikaa, kun sinun ei tarvitse lähteä ajamaan rajalle asti tai valita tuotteita kaupassa ja odottaa kassajonossa. Säästät lisäksi myös rahaa, sillä ostat tuotteet edullisesti Saksasta, eikä sinun tarvitse käyttää rahaa bensaan. Karkkien ostaminen Saksasta on edullista, helppoa ja turvallista. Laajennamme koko ajan tuotevalikoimaamme, joten jos valikoimastamme mielestäsi puuttuu jokin tuote, voit aina kirjoittaa viestiä asiakaspalvelulle. Ehkä saamme etsimäsi tuotteen tulevaisuudessa valikoimaamme edulliseen hintaan!