Product was successfully added to your shopping cart.

Toffeet

Toffee

Osta toffee netistä helposti ja halvalla. Täältä löydät laajan valikoiman toffeekarkkeja taatusti alhaisin hinnoin. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat toffeen netistä - säästät aikaa ja rahaa. Meiltä löydät monet tunnetut toffeekarkit. Ostamalla meiltä saat toffeet joko kuljetettuna suoraan kotiovelle tai valitsemaasi pakettiautomaattiin. Tutustu suureen valikoimaan eri toffeekarkkeja ja löydät varmasti etsimäsi.

Toffee

Toffeet ovat tärkeä osa herkutteluhetkiä. Ne sopivat kahvin seuraksi, televisioita katsellessa tai makeannälkään. Netprisiltä ostat toffeet netistä helposti ja halvalla, ja näin voimme olla mukana tekemässä herkutteluhetkistä vielä hieman herkullisempia. Netpris on pitkään keskittynyt toffeevalikoiman parantamiseen, ja meillä onkin nyt laaja valikoima näitä herkullisia karkkeja. Toffeet löydät meiltä eri versioina ja pakkauksissa, jolloin löydät varmasti suosikkitoffeesi. Sinun ei tarvitse lähteä kotoa ostoksille, jolloin säästät aikaa. Karkkien ostaminen voi olla aikaavievää, jos etsit niitä tiettyjä toffeita oikeaan hintaan. Netprisillä ostat toffeet aina tarjoushintaan.

Meiltä löydät tunnetut toffeekarkkien valmistajat kuten hedelmätoffeistaan tunnetun Maom sekä aina yhtä herkulliset Fazer Dumle -karkit. Voit myös kokeilla karkkeja, joihin et ehkä ole törmännyt suomalaisissa kaupoissa kuten Nordthy Luksus Fudge Lakritsi. Nordthy on tanskalainen makeisyritys, jolta löytyy laaja valikoima herkullisia makeisia hedelmäkarkeista lakritsikarkkeihin.

Toffeesta puhuttaessa kuulee usein kysymyksen siitä, miten kotitekoista toffeeta valmistetaan ja onko olemassa yleistä reseptiä, jolla toffeen valmistaminen onnistuu. Toffeen valmistaminen itse on helpompaa kuin ensin voisi luulla, ja löydät netistä varmasti useita reseptejä. Toffeen valmistukseen tarvitset vain kuohukermaa, sokeria ja glukoosisiirappia, jotka kiehautetaan, kunnes toffee on kullanvärinen. Arvioit, milloin massa on tarpeeksi pehmeä ja keität sitä, kunnes toffeen oikea olomuoto alkaa muodostua. Toffeemassa kaadetaan vuokaan, jonka pohja ja reunat vuorataan leivinpaperilla. Vuoka päällystetään myös leivinpaperilla, kun toffeemassa on kaadettu siihen. Toffeen annetaan tämän jälkeen jäähtyä huoneenlämpöiseksi, minkä jälkeen toffeen voi leikata haluamansa kokoisiksi paloiksi.