Product was successfully added to your shopping cart.

Purukumit

Purukumit

Osta purukumit netistä helposti ja halvalla. Täältä löydät laajan valikoiman purukumeja taatusti alhaisin hinnoin. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat purkat netistä - säästät aikaa ja rahaa. Meiltä löydät monet tunnetut purukumit. Ostamalla meiltä saat purkat joko kuljetettuna suoraan kotiovelle tai valitsemaasi pakettiautomaattiin. Tutustu suureen valikoimaan eri purukumeja ja löydät varmasti etsimäsi.

Purukumit

Purukumit ovat pitkään olleet osa valikoimaamme. Purkat ovat suosittuja tuotteita, ja saamme koko ajan lisää mahtavia tuotteita valikoimaamme. Samalla varmistamme, että hintamme ovat alhaiset. Kun ostat purukumit meiltä, voit olla varma, että ostat purkat markkinoiden parhaaseen hintaan ja saat parhaan mahdollisen palvelun. Netprisin varasto sijaitsee Saksan Flensburgissa, mikä mahdollistaa hintojen pitämisen edullisina ja laajan tuotevalikoiman ylläpitämisen. Saat tuotteet joko kuljetettuna suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin – sinun ei siis tarvitse lähteä hakemaan tuotteita Saksasta. Asiakkaamme voivat sen sijaan käyttää aikansa juuri siihen, mihin haluavat. Lisäksi autamme luontoa, kun monet tilaukset voidaan kuljettaa yhdessä kuorma-autossa henkilöautojen sijaan. Mahtavaa!

Vaikka useat meistä pureskelevat purukumeja joka päivä, eivät kaikki kuitenkaan tiedä, mitä purukumit ovat. Ehkä nimestäkin jo paljastuu, että purukumit on valmistettu synteettisestä kumista, jota voidaan pureskella. Valmistettavaan purukumiin lisätään vielä makua ja väriä, minkä jälkeen ne päällystetään siirapilla. Näin valmistetaan, mitä yleensä pidetään tyypillisenä purukumina. On myös hyvä mainita, että purukumin pureskelu stimuloi syljen tuotantoa ja auttaa puhdistamaan hampaiden pinnat. Purukumit ovat siis hyväksi hampaille. Purukumeja löytyy tietysti myös täysin sokerittomina.

Netprisiltä löydät enimmäkseen Wrigley’s Purukumeja. Wrigley Company on jo 130 vuoden ajan valmistanut purukumeja ja onkin yksi maailman suurimmista purukumien valmistajista. Saamme koko ajan lisää mahtavia tuotteita valikoimaamme, joten jos mielestäsi meidän kannattaisi alkaa myymään muita purukumituotteita, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Varmistamme tietysti‚ että saat purukumit parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tämä koskee kaikkia muitakin tuotteittamme, ei vain purukumeja. Löydät meiltä nimittäin edulliseen hintaan myös mm. virvoitusjuomat sekä karkit ja suklaat.