Product was successfully added to your shopping cart.

Suklaa

Suklaa netistä

Osta suklaa netistä helposti ja halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, jolloin tilaat suklaan suoraan Saksasta. Valikoimaamme kuuluu niin suklaalevyt, suklaapatukat, suklaakarkit kuin suklaarasiatkin. Löydät meiltä kaikki tunnetut suklaamerkit ja tietysti edullisin hinnoin. Voit joko noutaa tilauksesi meiltä tai tilata kuljetuksen Suomeen. Tutustu kattavaan valikoimaan suklaamerkkejä kuten: Fazer, Milka, Anthon Bjerg, Marabou ja osta suklaa netistä - säästät aikaa ja rahaa.

Tuotteet 1-60 / 172

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 172

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tumma suklaa

Löydät meiltä laajan valikoiman herkullisia tummia suklaita! Tumma suklaa on maitosuklaata terveellisempi herkku, joka sisältää hivenaineita, kuten rautaa ja magnesiumia, ja flavonoideja, jotka ovat hyväksi sydämelle. Jos siis olet tumman suklaan ystävä, tutustu esim. Toms-merkin tummaan suklaaseen, josta löytyy monia eri versioita. Miltä kuulostaisi vaikkapa Toms tummasuklaa lakritsilla? Tai ehkä sittenkin Toblerone tumma suklaa? Herkuttelun lisäksi tumma suklaa sopii myös leivontaan ja onkin parhaimmillaan kakuissa ja muissa leivonnaisissa, joissa sen vahva kaakaon maku tulee esiin. Löydät myös leivontaan sopivan Carletti -tumman suklaan meiltä.

Valkosuklaa

Jos rakastat valkosuklaata eli valkoista suklaata, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät laajan valikoiman valkosuklaita monelta eri merkiltä. Tutustu esim. Milka -merkin valkosuklaaseen tai kokeile Rittersport -merkin valkosuklaata pähkinöillä. Valkosuklaa sopii myös loistavasti leivontaan sekä leivonnaisten koristeluun. Meiltä löydätkin leivonnaisiin sopivan laadukkaan Odense -valkosuklaan. Valmista vaikkapa herkullinen valkosuklaajuustokakku tai valkosuklaapannacotta viikonlopun kunniaksi!

Fazer suklaa

Fazer on suomalaisten rakastetuin suklaamerkki, jonka ikoninen sininen suklaalevy on kaikkien tuntema. Löydät meiltä Fazer Dumle -suklaalevyn, jossa Fazerin suklaa sekoittuu pehmeään Dumle-toffeeseen sekä myös Fazermint -suklaakarkit, jotka ovat suklaakuorrutteisia piparminttukarkkeja. Mm! Jos olet enemmän Marianne-karkkien ystävä, löydät myös nämä herkulliset minttukarkit meiltä - sekä 500 g rasiassa että karkkipussissa! Tutustu siis valikoimaan Fazer-suklaita ja osta herkulliset Fazer-suklaat netistä.