Product was successfully added to your shopping cart.

Karkit & Suklaa

Karkit & Suklaa netistä halvalla

Täältä löydät laajan valikoiman karkkeja ja suklaata. Ostamalla karkit ja suklaat netistä saat ne taatusti alhaiseen hintaan. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat suklaat ja karkit netistä helposti ja halvalla. On kätevää ostaa karkit ja suklaat netistä koko perheelle tai jos järjestät juhlat, esim. lastensynttärit. Valikoimasta löydät tunnetut makeismerkit kuten Fazer, Haribo, Pingvin ja Milka. Tutustu suureen valikoimaan karkkeja ja osta makeiset herkutteluhetkiin helposti netistä.

Tuotteet 1-60 / 462

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 462

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Karkit ja suklaat

Meiltä löydät kattavan valikoiman karkkeja ja suklaata edullisin hinnoin ja voit ostaa niin paljon karkkia ja suklaata kuin haluat! Ja mikä parasta, olemme varmistaneet, että valikoimamme kuuluu vain tunnettuja suklaa- ja karkkimerkkejä. Näin saat tuntemasi laadukkaat makeismerkit edullisin hinnoin. Tämä johtuu siitä, että Netpris on saksalainen rajakauppa, ja toimitamme tuotteet suoraan Saksasta, jossa karkkien ja suklaiden hinnat ovat alhaiset.

Kaikki tunnetut makeismerkit

Löydät meiltä halvalla tunnetut makeismerkit mm.: Haribo, Malaco & Toms. Löydät karkit ja suklaat niin pienemmissä kuin suuremmissakin pakkauksissa: karkkipusseissa sekä tukkupakkauksissa, joihin mahtuu yli kilon edestä karkkeja. Valikoimaamme kuuluu myös tanskalaisia suosikkeja, joihin et ehkä ole törmännyt suomalaisissa kaupoissa. Kokeile esim. Nordthy-merkin suosittuja karkkeja. Laajennamme koko ajan tuotevalikoimaamme, joten jos valikoimastamme kuitenkin puuttuu jotakin, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kertoa tuotetoiveesi.

Lastensynttärit & Karkkibuffet

Jos järjestät juhlat kuten lastensynttärit ovat karkit ja suklaa varmasti ostoslistallasi. Karkkibuffet on lastensynttäreiden varma suosikki. Voit ostaa erilaisia karkkeja, jolloin jokainen vieras löytää varmasti suosikkinsa. Meiltä löydät monet lasten lempikarkit kuten Haribo Click Mix, Haribo Matador Mix & Malaco-karkkipussit. Löydät meiltä myös herkulliset suklaat, kuten lasten suursuosikin Kinder-suklaa sekä Carletti-vaahtobanaanit. Voit siis säästää ostamalla karkit täältä. Säästät rahan lisäksi myös aikaa, sillä meiltä löydät suuren valikoiman karkkeja ja suklaata yhdestä osoitteesta, eikä sinun tarvitse lähteä moneen eri kauppaan.