Product was successfully added to your shopping cart.

Oluet & Siiderit

Oluet & Siiderit

Täältä löydät laajan valikoiman oluita ja siidereitä. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta ostat siiderit ja oluet netistä helposti ja halvalla. Ostamalla meiltä saat oluet ja siiderit taatusti alhaiseen hintaan ja kuljetettuna kotiin tai pakettiautomaattiin. Oluet ja siiderit myydään 24kpl laatikoissa. On kätevää ostaa siiderit ja olutta netistä, jos järjestät juhlat. On myös aina mukavaa, että kotona on olutta ja siidereitä viikonlopulle tai yllätysvieraille. Tutustu suuren valikoimaan ja osta edullisesti netistä.

Tuotteet 1-60 / 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Oluet ja siiderit

Täältä löydät kattavan valikoiman eri oluita ja siidereitä - ja tietysti alhaisin hinnoin. Olemme varmistaneet, että kaikki valikoimamme oluet ja siiderit ovat tunnettuja merkkituotteita, jolloin löydät varmasti etsimäsi. Löydät meiltä esim. oluet: Carlsberg, Tre Kronor & Paulaner ja siiderit: Somersby, Rekorderlig & Kopparberg. Kun ostat tuntemiasi merkkituotteita, tiedät varmuudella, mitä saat. Jos haluat kokeilla jotakin uutta, valikoimaamme kuuluu tietysti myös tuotemerkkejä, joita Suomesta ei saa. Ehkä löydät tuotteita, joihin olet törmännyt ulkomailla. Esim. tanskalaiset Harboe Viiking Strong Beer ja Harboe Bjørne Bryg ovat todella suosittuja oluita. Meiltä löydät myös alkoholittomia oluita kuten: Heineken 0,0%

Olut- ja siiderilaatikot, pullot ja 'oluttynnyrit'

Oluet ja siiderit myydään 24 kpl-laatikoissa, lukuunottamatta pulloja, jotka myydään yksitellen. Löydät oluita ja siidereitä eri kokoisissa tölkeissä ja pulloissa sekä myös ‘oluttynnyreitä’, jotka sopivat juhliin. Voit ostaa niin monta laatikkoa olutta ja siideriä kuin haluat. Meillä ei ole rajoituksia - päinvastoin, saat alennusta monien olut- ja siiderilaatikoiden hinnoista, jos ostat kolme tai enemmän. Usein voit myös sekoittaa kolmea eri tuotemerkkiä ja saada alennuksen. Katso lisää klikkaamalla ylempänä olevaa linkkiä “Monipakkaukset”. Saamme myös koko ajan lisää mahtavia tuotteita valikoimaamme, mutta jos tuotevalikoimastamme kuitenkin puuttuu jotakin, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Kotiinkuljetettuna tai pakettiautomaattiin

Ostamalla täältä säästät rahaa, mutta myös aikaa. Voit ostaa kaikki oluet ja siiderit yhdestä osoitteesta, jolloin sinun ei tarvitse lähteä moneen eri kauppaan. Lisäksi saat tuotteet joko suoraan kotiinkuljetettuna tai valitsemaasi pakettiautomaattiin, riippuen minkä kuljetusvaihtoehdon valitset. Näin sinun ei ollenkaan tarvitse lähteä kotoa, tai voit vain poiketa hakemassa paketin pakettiautomaatista, joita löytyy monesta eri paikkakunnasta.