Product was successfully added to your shopping cart.

Oluet

Oluet netistä  

Täältä ostat oluet netistä helposti ja halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat oluet netistä - säästät aikaa ja rahaa. Tuotteet kuljetetaan suoraan kotiin tai pakettiautomaattiin ja saat ne taatusti alhaiseen hintaan. Oluet myydään 24kpl laatikoissa. On kätevää ostaa oluet netistä, jos järjestät juhlat. On myös aina mukavaa, että kotona on olutta viikonlopulle tai yllätysvieraille. Myös mökkireissun oluet voit ostaa helposti täältä. Tutustu suuren valikoimaan oluita ympäri maailman ja osta helposti netistä.

Tuotteet 1-60 / 103

  1. 1
  2. 2
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 103

  1. 1
  2. 2

Oluet

Netprisiltä löydät monta erilaista olutta. Yksi asia on kuitenkin yhteistä kaikille valikoimamme oluille: hinnat ovat alhaiset. Riippumatta siitä, ostatko saksalaisia, tanskalaisia vai ruotsalaisia oluita, voit säästää ostamalla oluet netistä. Tämä johtuu siitä, että Netprisin varasto sijaitsee Saksassa, missä hinnat ovat yleisesti alhaiset. Löydät oluet meiltä eri kokoisina, joten voit ostaa olutta niin tölkeissä, pulloissa kuin oluttynnyreissäkin. Netprisiltä löydätkin oluet mihin tahansa tarkoitukseen - voit ostaa oluet omaan käyttöön tai illanistujaisiin, mutta myös suurempiin juhliin tai teemabileisiin.

Tiedätkö, miten olutta valmistetaan? Oluen valmistukseen ei löydy yhtä ainoaa tapaa, vaan monet panimot ovat kehittäneet oman tapansa valmistaa olutta. Laajan valikoimamme ansiosta löydät meiltä oluen jokaiseen eri makuun. Oluen valmistuksessa on eroja, riippuen siitä, valmistetaanko olut käyttäen perinteisiä valmistusmenetelmiä vai modernia teknologiaa. Molempien valmistusmenetelmien päävaiheet ovat samanlaiset, vaikka kummallakin menetelmällä on omat hyvät puolensa.

Sinun ei tarvitse huolestua siitä, ettet löytäisi ainuttakaan tunteemasi olutta valikoimastamme. Olemme nimittäin varmistaneet, että suosikkisi ovat täällä – ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että voit tilata Heineken -oluet samalla kun voit kokeilla esim. Saksalaista vehnäolutta, kuten: Paulaner Weissbier, joka on todella suosittu. Löydät meiltä myös alkoholittomat oluet kuten Carlsberg Nordic 0,0%. Laajennamme koko ajan valikoimaamme, mutta jos valikoimasta kuitenkin puuttuu jotakin, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Varmistamme, että etsimäsi tuote tulee tuotevalikoimaamme ja tietysti edulliseen hintaan.

Voit ostaa niin monta laatikkoa olutta kuin haluat. Meillä ei ole rajoituksia - päinvastoin, saat alennusta monien olutlaatikoiden hinnoista, jos ostat kolme tai enemmän. Usein voit myös sekoittaa kolmea eri tuotemerkkiä ja saada alennuksen. Katso lisää klikkaamalla ylempänä olevaa linkkiä Monipakkaukset. Voit ostaa laatikollisen Tre Kronor Premium Lager -olutta niinkin alhaiseen hintaan kuin 6,99€ ja Carlsberg Pilsner -olutlavan saat hintaan 11,99€. Tästä voit aloittaa säästämisen. Muita Netprisin valikoiman suosituimpia oluita ovat mm: Harboe Viiking Strong Beer, Harboe Bjørne Bryg ja Harboe Classic. Säästät rahan lisäksi myös aikaa, sillä sinun ei tarvitse lähteä kauppaan ostamaan olutta, vaan ne toimitetaan joko suoraan kotiovelle tai valitsemaasi pakettiautomaatiin. Oluet ovat lisäksi pantittomia, jolloin sinun ei tarvitse palauttaa niitä pullonpalautusautomaattiin, vaan voit vain viedä ne kierrätykseen. Tämä tarkoittaa, että juhlien jälkeen siivoaminen on entistä helpompaa.

Ja missä tilanteissa olutta voidaan juoda. Niin, tämän päätät tietysti itse, mutta voimme tietysti ehdottaa paria tilaisuutta, missä itse juomme – ja monet asiakkaamme – juovat olutta. Jos järjestät, juhlat ovat oluet usein tarjolla. Riippumatta siitä, järjestätkö illanistujaiset, beerpong -illan tai juhlitko merkkipäivää, löydät meiltä varmasti tilaisuuteen sopivat oluet rajakaupan alhaisin hinnoin. Kun ostat oluet edullisesti meiltä, säästä rahaa, jotka voit käyttää vaikkapa herkullisiin ruokiin, juhlapaikan vuokraan tai mihin tahansa haluatkin.

Laajassa valikoimassa eri oluita on monia mahdollisuuksia! Jos vaikkapa haluaisit kokeilla usean eri oluen maistelua tai kokeilla uusia oluita, on tämä tietysti mahdollista. Voit jopa järjestää olutmaisteluillan, jossa maistellaan oluita eri maista tai eri oluttyylejä. Tai voit vaikkapa järjestää kilpailun, jossa oluita maistellaan sokkona - tai löytää kaveriporukan oman oluen.