Product was successfully added to your shopping cart.

Siiderit & Lonkerot

Siiderit & lonkerot netistä 

Täältä löydät laajan valikoiman siidereitä ja lonkeroita. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta ostat siiderit netistä helposti ja halvalla. Tuotteet kuljetetaan suoraan kotiin tai pakettiautomattiin ja saat ne taatusti alhaiseen hintaan. Siiderit ja lonkerot myydään 24 kpl laatikoissa. On kätevää ostaa siiderit netistä, jos järjestät juhlat. On myös aina mukavaa, että kotona on siidereitä viikonlopulle tai yllätysvieraille. Myös mökkireissun siiderit voit ostaa helposti täältä. Tutustu suuren valikoimaan siidereitä ja osta siiderit edullisesti netistä.

35 Nimike(ttä)

Loading ...
Lataa lisää…

35 Nimike(ttä)

Somersby-siiderit

Täältä löydät laajan valikoiman suosittuja Somersby-siidereitä. Valikoimaan kuuluu tietysti omenasiideri Somersby Apple, mutta meiltä löydät myös useita muita eri makuja kuten Somersby Blueberry ja Somersby Blackberry. Siiderit myydään laatikoissa, joissa siidereitä on aina 24 kpl. Siiderit ovat suosittuja varsinkin kesällä sekä virvokkeina juhlissa. On myös aina mukavaa, että kotona tai kesämökillä on valmiina siidereitä viikonlopulle tai yllätysvieraille.

Siiderit & Lonkerot juhliin

Jos järjestät juhlat, on kätevää ostaa siiderit ja lonkerot netistä. Saat siiderit ja lonkerot taatusti halvalla sekä helposti kuljetettuna kotiin. Siiderit ja lonkerot myydään 24 kpl laatikoissa, jolloin saat ostettua suuren määrän kerralla. Meiltä löydät suositut Hartwall Cool Grape-lonkerot ja useita tunnettuja siiderimerkkejä, kuten Somersby, Rekorderlig ja Kopparberg - valitse vain suosikkisi.