Product was successfully added to your shopping cart.

Siiderit & Lonkerot

Siiderit & lonkerot netistä 

Täältä löydät laajan valikoiman siidereitä ja lonkeroita. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta ostat siiderit netistä helposti ja halvalla. Siiderit kuljetetaan suoraan kotiin tai pakettiautomattiin, ja saat ne taatusti alhaiseen hintaan. Siiderit ja lonkerot myydään 24 kpl laatikoissa. On kätevää ostaa siiderit netistä, jos järjestät juhlat. On myös aina mukavaa, että kotona on siidereitä viikonlopulle tai yllätysvieraille. Myös mökkireissun siiderit voit ostaa helposti täältä. Tutustu suuren valikoimaan siidereitä ja osta siiderit edullisesti netistä.

37 Nimike(ttä)

Loading ...
Lataa lisää…

37 Nimike(ttä)

Siiderit

Netprisiltä löydät siiderit edulliseen hintaan ja valikoimaamme kuuluu tietysti kaikki suositut merkit ja maut. Siiderit ovat suosittuja juomia, ja jos olet tekemässä ostoksia juhlia tai kesämökkireissua varten, ovat oluet ja niiden seuraksi sopivat siiderit varmasti ostoslistallasi. Nämä juomat täydentävät nimittäin toisiansa, ja voitkin vaihdella oluiden ja siiderien välillä. Kuten sanottua, Netprisiltä löydät laajan valikoiman oluita ja siidereitä netistä. Netpris on rajakauppa netissä, jolloin ostat tuotteet edullisin rajakaupan hinnoin. Tämän takia ostat myös siiderit erityisen halpaan hintaan. Siiderit myydään 18 – 24 kpl. laatikoissa ja ne toimitetaan suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

Mitä ovat siiderit?

Vaikka yhä useammat juovat siidereitä, ei välttämättä ole aivan selvää, mitä tänä päivänä kutsutaan siideriksi. Siideri on alkoholijuoma, jonka alkoholipitoisuus on 2 – 8%. Siiderit valmistetaan käymismenetelmällä mehusta, ja niiden sanotaan olevan makeampi ja kevyempi vaihtoehto oluelle. Yleensä juomme kuitenkin niin kutsuttuja virvoitusjuomasiidereitä, jotka ovat virvoitusjuomia, joihin on lisätty alkoholia. Klassiset ”aidot” siiderit eivät Pohjoismaissa ole saavuttaneet yhtä suurta suosiota. Siiderit ovat suosittuja juhlissa ja usein tarjolla juhlavissa tapahtumissa. Olemme tietysti varmistaneet, että valikoimaamme kuuluu paljon eri siidereitä edulliseen hintaan. Useat siiderimme löydät myös monipakkaustarjouksina. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa siiderilaatikot vieläkin halvempaan hintaan, jos ostat kolme tai enemmän.

Mitkä ovat Netprisin suosituimmat siiderit?

Netprisin valikoimasta löydät monta erilaista siideriä, mutta tiedämme kuitenkin, mitkä siiderit ovat asiakkaiden suosikkeja. Näihin kuuluu tietysti suurimpien siiderinvalmistajien merkit, jotka ovat todella suosittuja. Ensimmäiseksi voimme ainakin nimetä Somersby, joka valmistaa monta eri makuista siideriä. Suosituimmat Somersby-siiderit ovat Somersby Apple/Omena, Somersby Blackberry/Karhunvatukka ja Somersby Pear/Päärynä, ja ne ovat kaikki myös Netprisin lempisiidereitä ja usein tarjouksella. Carlsberg, joka valmistaa Somersby-siidereitä, inspiroitui englantilaisista perinteisistä siidereistä. Tämän pohjalta Carlsberg lähti kehittämään Somersby-siideriä ja eri makuvaihtoehtoja. Somersby on kuitenkin myös pohjoismaalaisten makuun: siiderien kuvaillaan maistuvan auringossa kypsyneiltä kesäomenilta, ja jälkimaun sanotaan olevan pehmeän hapan.

Rekorderlig-siiderit ovat makeita ja raikkaita, ja sopivat täydellisesti juhliin, viikonlopulle ja kaikkiin muihin tilanteisiin, jolloin haluat jotakin, joka maistuu todella hyvältä. Rekorderligilta löytyy useita eri makuja, mutta suosituin näistä on ehdottomasti Mansikka Lime -siideri. Makea mansikan maku yhdistettynä kirpeään limeen toimii aina. Meiltä löydät tietysti myös muita Rekorderlig-siidereitä kuten: Metsämarja ja Sitruuna/Vesimeloni.

Milloin siidereitä juodaan?

Voit juoda siidereitä, milloin haluat. Niissä on kuitenkin yleensä alkoholia, mikä pitää tietysti ottaa huomioon. Meiltä löytyy kuitenkin pari ideaa tilanteista, joihin voit ostaa siidereitä halvalla Netprisiltä. Yksityiset juhlatilaisuudet on hyvä mainita ensimmäisenä. Näissä tilaisuuksissa siiderit, kuten Somersby, Kopparberg, Rekorderlig tai muut auttavat saavuttamaan hyvän tunnelman. Siiderit ovat hyvä vaihtoehto oluille, koska niissä on yhtä paljon alkoholia. Meiltä löydät siiderit tölkeissä, jotka on helppo laittaa tarjolle ja viilennykseen yhdessä oluiden ja virvoitusjuomien kanssa. Siideritölkit on myös helppo ottaa mukaan vaikkapa kesämökille, sillä ne eivät mene rikki yhtä helposti kuin lasipullot. On myös aina mukavaa, että kotona on siidereitä valmiina. Voit siis säästää aikaa ja rahaa ostamalla siiderit Netprisiltä.