Product was successfully added to your shopping cart.

Our Story

Netpris on saksalainen nettikauppayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Flensburgissa. Päävarastomme sijaitsee myös Flensburgissa, josta toimitamme useamman nettikaupan tuotteet:

-       www.netpris.dk

-       www.netpris.net

Myymme merkkituotteita mahdollisimman edulliseen hintaan pääasiassa Pohjoismaiden kuluttajille. Asiakaskuntamme on 24 miljoonaa tanskalaista, ruotsalaista, suomalaista ja norjalaista. Voit olla varma, että saat merkkituotteet taatusti edulliseen hintaan - helposti ja turvallisesti.

Pohjoismaiset jälleenmyyjät pyytävät kohtuuttomia hintoja tuotteistaan

Tavoitteemme on tarjota kuluttajille mahdollisuus saada hyviä ja laadukkaita tuotteita edullisesti toimitettuna suoraan kotiovelle. Asiakkaat ostavat tuotteensa netissä ja maksettuaan tuotteet, asiakas voi itse valita joko noutavansa tuotteet Saksasta tai tilaavansa kuljetusyhtiön toimittamaan tuotteet suoraan ovelle tai pakettiautomaattiin.

Ehdottamiemme kuljetusyhtiöiden kuljetusmaksut näkyvät sivuillamme. Asiakas voi myös tilata kuljetuksen miltä tahansa muulta kuljetusyhtiöltä ja vain ilmoittaa asiasta Netprisille.

Miksi maksaa enemmän?

Tavallinen perhe, joka tekee ostoksensa pääasiassa meiltä, voi säästää vähintään 30% talousbudjetista. Monet perheet käyttävät 650-1300€ kuukaudessa päivittäistavaroihin. Tämä tarkoittaa, että perhe säästää verojen jälkeen 200€-400€ joka kuukausi. Tämä vastaa vuosittaista säästöä, jolla voi viettää vaikka mahtavan kesäloman koko perheen kanssa!

Netpris saa kuukausittain paljon uusia asiakkaita – ja sitäkin enemmän uusia tuotteita!

Lähetämme tilauksia 3-4 kertaa viikossa noin 150,000 pohjoismaiselle kuluttajalle. Nettikaupastamme löytyy yli 650 päivittäistavaraa, ja lisäämme kokoajan uusia tuotteita asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Netpris toimii ympäristöystävällisesti

Kuljetusfirman käyttö Saksan rajalle ajamisen sijaan on paitsi ympäristöystävällisempi myös halvempi vaihtoehto. Asia on meille tärkeä, jotta asiakkaat saisivat tuotteensa edullisemmin, mutta kuljetusyhtiön käyttö vähentää myös CO2-päästöjä Pohjoismaiden alueella.