Product was successfully added to your shopping cart.

Marsipaani & Nougat

Marsipaani

Osta marsipaani netistä helposti ja halvalla. Täältä löydät laajan valikoiman marsipaanituotteita taatusti alhaisin hinnoin. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat marsipaanit netistä - säästät aikaa ja rahaa. Meiltä löydät monet tunnetut marsipaanit. Ostamalla meiltä saat marsipaanin joko kuljetettuna suoraan kotiovelle tai valitsemaasi pakettiautomaattiin. Tutustu suureen valikoimaan eri marsipaaneja ja löydät varmasti etsimäsi.

13 Nimike(ttä)

Loading ...
Lataa lisää…

13 Nimike(ttä)

Marsipaani

Säästä rahaa ostamalla marsipaani netistä. Meiltä löydät paljon marsipaanituotteita edulliseen hintaan. Netpris on rajakauppa netissä, ja meiltä löydät kaikki rajakaupan tuotteet halvalla – mukaan lukien marsipaanin. Voimme myydä tuotteita edulliseen hintaan, sillä olemme rajakauppa. Tämä tarkoittaa, että tuotteemme tulevat Saksan Flensburgista, missä laaja valikoima tuotteita on hankittavissamme hyvään hintaan. Kun mietimme, mitä Netpris haluaisi olla mukana edistämässä, on mukava yhdessäolo korkealla listallamme. Tätä haluamme edistää tarjoamalla laajan valikoiman marsipaaneja edullisin hinnoin. On nimittäin vaikeaa kuvitella joulunaikaa ja leivontaa ilman marsipaania. Jos nyt pitäisi nimetä, mikä tänä päivänä eniten muistuttaa meitä mukavan yhdessäolon hetkistä, sanoisimme ehdottomasti joulun ajan.

Mitä on marsipaani?

Vaikka useat meistä herkuttelevatkin marsipaanileivonnaisilla tai marsipaanikarkeilla, eivät kaikki ehkä kuitenkaan tiedä, mitä marsipaani on. Marsipaani valmistetaan hienonnetuista manteleista ja sokerista, mutta marsipaanin ominainen maku tulee karvasmanteleista, joita on pieni määrä mukana sekoituksessa. Netpris myy paljon Odense Marcipan -tuotteita, jotka valmistetaan parhaista raaka-aineista. Mantelit tulevat Kaliforniasta tai Australiasta, ja käyvät aina läpi valmistajan laatutarkastuksen, jossa sekä maku että ulkonäkö tarkistetaan. Löydät meiltä mm. Odense Puhdas Raaka Marsipaanin hyvään hintaan.

Miten marsipaani valmistetaan?

Marsipaani on todella suosittu raaka-aine leivonnaisissa, ja erityisesti joulunaikaan, jolloin monet valmistavat marsipaania itse kotona. Tarvitset vain manteleita, hunajaa, vaaleaa siirappia ja (voidaan jättää pois) ruusuvettä. Marsipaanin valmistaminen on yksinkertainen prosessi:

1. Manteleiden päälle kaadetaan kiehuvaa vettä, jonka jälkeen ne kuoritaan.

2. Mantelit kuivataan ja paahdetaan uunissa pellillä 10-15 minuuttia 150 asteessa. Mantelit pitää kääntää pari kertaa, sillä niiden ei tule saada väriä.

3. Tämän jälkeen mantelit jauhetaan silppurissa hienoksi mantelijauhoksi.

4. Nyt mantelijauhoihin voidaan sekoittaa hunaja ja ruusuvesi, ja vaaleaa siirappia lisätään sekoitukseen kunnes marsipaani saavuttaa taikinamaisen olomuodon.

5. Rullaa valmis marsipaani leivinpaperille tms. ja käytä herkullisiin kakkuihin tai konvehteihin – tai syö sellaisenaan!