Product was successfully added to your shopping cart.

Keksit & Kakut

Keksit

Osta keksit netistä helposti ja halvalla. Täältä löydät laajan valikoiman keksejä taatusti alhaisin hinnoin. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat keksit netistä - säästät aikaa ja rahaa. Meiltä löydät monet tunnetut keksit ja kakut. Ostamalla meiltä saat keksit joko kuljetettuna suoraan kotiovelle tai valitsemaasi pakettiautomaattiin. Tutustu suureen valikoimaan eri keksejä ja löydät varmasti etsimäsi.

Keksit

Kun olet ostamassa keksejä, on Netpris ehdottomasti kauppa, joka kannattaa vilkaista. Meiltä ostat nimittäin keksit helposti ja edullisesti. Keksit ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Olemmekin varmistaneet, että löydät meiltä laajan valikoiman eri keksejä tunnetuilta valmistajilta edulliseen hintaan. Keksit ovat myös usein tarjouksella, mikä tarkoittaa, että keksien ostamisesta tuli juuri hieman hauskempaa. Netpris on rajakauppa netissä, mikä tarkoittaa, että löydät valikoimastamme kaikki ne tuotteet, jotka yleensäkin odotat löytäväsi perinteisen rajakaupan valikoimasta. Erona on vain, että sinun ei tarvitse lähteä hakemaan tuotteita rajalta, vaan saat ne toimitettuna joko suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin. Tämä on myös ympäristöystävällisempää, kuin itse rajalle ajaminen, sillä paketit voidaan kuljettaa yhdessä rekassa.

Jos olet suuri keksien ystävä, voimme suositella niiden valmistamista itse. Näin voit myös olla aivan varma siitä, että saat juuri sen tyyppiset keksit, kuin haluatkin. Riippumatta siitä, tykkäätkö makeista, rapeista tai suolaisista kekseistä, löydät varmasti inspiroivia keksireseptejä netistä tai kirjoista. Voit myös kokeilla valmistaa keksejä itse tällä helpolla reseptillä:

Jos haluat valmistaa 24 kpl keksejä, tarvitset vain seuraavat raaka-aineet:

  • 250 g vehnäjauhoja

  • 100 g rasvaa

  • ½ tl karkeaa suolaa

  • 4 rkl kylmää vettä

Aloita laittamalla vehnäjauhot ja rasva monitoimikoneeseen ja hienonna niitä n. 18 sekuntia korkeimmalla nopeudella. Lisää tämän jälkeen suola ja vesi, ja sekoita taikinaa korkeimmalla nopeudella n. 12 sekuntia. Ota taikina monitoimikoneesta ja laita se peitetyssä kulhossa jääkaappiin n. puoleksi tunniksi. Tämän jälkeen jaa taikina kahteen osaan. Kauli kumpikin osa neliön muotoiseksi lättänäksi. Paina haluamasi muotti taikinaan – voit käyttää esimerkiksi juomalasia. Toista kauliminen, kunnes olet käyttänyt koko taikinan. Laita 24 keksiä leivinpaperilla päällystetylle pellille, voitele keksit vedellä ja pistele haarukalla. Leivo keksit uunin yläosassa.