Product was successfully added to your shopping cart.

Sipsit & Naposteltavat

Sipsit & Naposteltavat

Osta sipsit netistä helposti ja halvalla. Täältä löydät laajan valikoiman sipsejä ja naposteltavia taatusti alhaisin hinnoin. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat sipsit netistä - säästät aikaa ja rahaa. Meiltä löydät monet tunnetut sipsit. Ostamalla meiltä saat sipsit joko kuljetettuna suoraan kotiovelle tai valitsemaasi pakettiautomaattiin. On kätevää ostaa sipsit netistä, jos järjestät juhlat. Tutustu suureen valikoimaan sipsejä ja naposteltavia ja löydät varmasti etsimäsi.

54 Nimike(ttä)

Loading ...
Lataa lisää…

54 Nimike(ttä)

Sipsit

Me Netprisillä olemme aina halunneet olla osana jokapäiväistä mukavuutta ja helppoutta. Autamme sinua saamaan kaikki ne tuotteet, jotka yhdistät mukaviin ja hauskoihin hetkiin helposti ja edullisesti. Löydätkin meiltä mm. sipsejä. Sipsit ovat nimittäin yksi niistä tuotteista, jotka monet yhdistävät varsinkin viikonlopun mukavaan laatuaikaan. Sipsit toimivat herkullisena ”alkupalana”, jotka voi jakaa keittiön pöydän äärellä tai ne voidaan nauttia sohvalla hyvän leffan parissa. Sipsit sopivat itse asiassa moneen eri tilanteeseen. Täällä Netprisillä olemme kuitenkin varmoja siitä, että ostat meiltä sipsit parhaaseen hintaan ja saat parhaan palvelun. Hyvä palvelu on nimittäin monille myös osa jokapäiväistä mukavuutta.

Netpris on rajakauppa netissä, jonka pääkonttori sijaitsee Flensburgissa. Tästä syystä löydät meiltä kattavan valikoiman tuotteita, jotka voimme toimittaa todella edullisesti. Tämä koskee kaikkia tuotteita, ja sipsit eivät ole poikkeus. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sipsien ostaminen Netprisiltä on loistava idea. Säästät rahaa, aikaa ja energiaa. Sipsit kuljetetaan nimittäin suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin. Kuten sanottua, löydät meiltä sipsien lisäksi monia muitakin tuotteita, jolloin saat samalla ruksittua pois useita tuotteita ostoslistaltasi. Yhtäkkiä saat ostettua juuri sen, mitä tarvitsit, ja sinulla on lisäksi enemmän aikaa ja rahaa tehdä juuri niitä asioita, joita haluat. Kuulostaa hieman hauskemmalta, eikö?

Nyt kun olemme selvittäneet, mikä sipsien merkitys on meille ja mitä sinä saat ostamalla sipsit meiltä, voimmekin myös kirjoittaa sipseistä yleisesti. Sipsit vaikuttavat terveellisimmiltä ”naposteltavilta”, koska ne valmistetaan perunoista, mutta millainen onkaan sipsien historia? Sipsit ovat kuivattuja tai uunissa paistettuja ”snacksejä”, jotka valmistetaan yleensä perunoista tai maissista, mutta ne voidaan valmistaa myös esimerkiksi omenoista tai muista kuivatuista hedelmistä. Sipsit keksittiin kuulemma vuonna 1853 amerikkalaisessa hotellissa, jossa yltiörikas vieras oli kuulemma pyytänyt paperinohuita ja rapeita perunoita. Mutta varsinaisesti sipsit tulivat markkinoille vasta 1950-luvulla, jolloin irlantilainen yritys Tayto keksi tekniikan, jolla sipsit voitiin maustaa. Tämän jälkeen sipsien valmistus ja kulutus kasvoi räjähdysmäisesti, ja tätä vauhditti erityisesti television läpimurto. Tänäpäivänä suhteemme sipseihin on hieman erilainen alkuaikoihin verrattuna. Keskitymme nykyään enemmän vähärasvaisuuteen, ja karkeammat ja luonnolliset sipsit ovat suosiossa.

Kun teet ostoksia Netprisillä, voit lisäksi myös tutustua monipakkaustarjouksiimme. Voit nimittäin säästää vielä enemmän ostamalla useamman tuotteen kerralla. Kannattaa siis miettiä, jos tarvitsekin enemmän kuin yhden tuotteen, tai jos olet lähiaikoina järjestämässä juhlat, joihin Netprisin tuotteet sopivat. Voit myös kysyä kavereilta tai perheeltä, jos he tarvitsevat jotakin, jolloin saatte tuotteet kuljetettua samassa paketissa halvempaan hintaan.