Product was successfully added to your shopping cart.

 

Säästä 7,25
Verrattuna Suomeen

  • Tre Kronor Premium Lager 5,2% 24 x 33 cl (3 kpl 20,97)

Tre Kronor Premium Lager 5,2% 24 x 33 cl (3 kpl 20,97)

7,92 L /

Saatavuus: Loppu varastosta

899
  • Osta 3 (699/kpl) ja säästä 23%
114 € / L
Hinta Suomessa 1624

Kuvaus

Tre Kronor Premium Lager 5,2% on tyypillinen lager-olut, jossa hieno vaahto ja vaaleankeltainen väri. Tämä maultaan miellyttävän tasapainoinen Premium Lager olut on monen suosikki. Tre Kronor Premium Lager olut valmistetaan puhtaasta vedestä, viljamaltaista ja humalauutteesta. Ainesosat Vesi, mallas ja humala Ravintosisältö pr. 100 g Energia (kj/kcal) 251/60 Proteiini 0,5 g Hiilihydraatit 3,0 g Rasva 1,0 g Maa: Ruotsi Netpris on saksalainen päivittäistavarakauppa, jossa ostat edulliset oluet Saksasta. Ostamalla oluet netistä saat ne suoraan kotiinkuljetettuna. Tutustu suureen valikoimaamme oluita ja osta olutta halvalla Saksasta. Tutustu myös viikoittaisiin tarjouksiin - meillä on usein hyviä tarjouksia. Lisää edullisia oluita Saksasta täällä.

Saksalainen rajakauppa

netpris.net - rajakaupasta löydät suuren valikoiman tunnettuja merkkituotteita.

Netprisin tavoite on tarjota kuluttajille mahdollisuus saada parempia ja laadukkaampia tuotteita edullisesti toimitettuna suoraan kotiovelle.

Asiakkaana ostat tuotteet Netpris-nettikaupasta. Kun tuotteet on maksettu, voit valita joko noutaa tuotteet Saksasta tai tilata kuljetusyhtiön toimittamaan tuotteet suoraan ovelle tai pakettiautomaattiin.

Kuljetusyhtiö päättää tilauksesi toimituskulut. Voit seurata kuljetuksen hintaa oikeassa alakulmassa. Näet aina toimituskulut ostoskorissa oleville tuotteille, jolloin voit seurata kuljetuksen hintaa. Jos päätät tilata kuljetuksen, maksat toimituskulut kuljetusyhtiölle ja tuotteet toimitetaan muutamaa päivää myöhemmin.

Lue käyttöehdot täällä: https://www.netpris.net/handelsbetingelser/