Boris Jelzin Vodka 37,5% 3L

3 L / Boris Jelzin

2989 3699

9,96 € / L

Sinun etusi

 •  Helppoa ja edullista
 •  Useita tarjouksia
 •  Osta enemmän ja säästät enemmän
 •  Helppo ja turvallinen maksutapa
 • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Boris Jelzin Vodka

Boris Jelzin vodka on puhdas, ranskalainen vodka, joka nimetty Venäjän ensimmäisen presidentin, Boris Jelzinin mukaan. Vodkan tuoksu on neutraali, jossa sitruunan, yrttien ja jyvien sävyjä. Boris Jelzinin vodka on yksi suosituimmista tuotteistamme, ja sopii loistavasti drinkkeihin, booliin, viikonlopun illanviettoon ja juhliin. Vodka on yksi suosituimmista drinkkien ainesosista ja sopii drinkkeihin kuten: Moscow Mule, Cosmopolitan & Bloody Mary. Boris Jelzin on hyvä ja hinnaltaan edullinen vodka: Löydät Boris Jelzinin Vodka 3L hanapakkauksessa sekä litran ja 70 senttilitran pulloissa.

Lisäksi Jelsinin vodkasta löytyy monia eri makuvaihtoehtoja, joissa puhtaaseen vodkaan on lisätty makua. Täydellisiä tuomaan drinkkeihin ekstratwistin. Kokeile esim. makuja Vanilja, Sitruuna, Mustaherukka ja Mansikka.

Netpris on saksalainen rajakauppa netissä, josta löydät laajan valikoiman vodkia edulliseen hintaan. Tilaaminen on helppoa ja turvallista. Voit tilata toimituksen Suomeen, jolloin tuotteet kuljetetaan toimitustavasta riippuen joko suoraan kotiovelle tai valitsemaasi pakettiautomaattiin – toimitusaikamme on 4 – 9 arkipäivää.

Tutustu myös muihin alkoholijuomiin täällä.
Myydyimmät
 1. Slots Guld 5,9% 24 x 33 cl
  Slots Guld 5,9% 24 x 33 cl

  9,96 € / L

  Osta 3 ( 899 /kpl) - säästä 10%