Product was successfully added to your shopping cart.

Virvoitusjuomat

Virvoitusjuomat

Osta virvoitusjuomat, vedet ja energiajuomat halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta ostat virvoitusjuomat helposti ja edullisesti suoraan Saksasta. Kaikki virvoitusjuomat myydään 24 kpl laatikoissa ja toimitetaan joko kotiovelle tai pakettiautomaattiin. Meillä on laajaa valikoima edullisia virvoitusjuomia ja usein hyviä tarjouksia. Jos järjestät juhlat, on kätevää ostaa virvoitusjuomat netistä. On myös aina mukavaa, että jääkaapissa on virvoitusjuomia viikonlopulle tai yllätysvieraille. 

Tuotteet 1-60 / 95

  1. 1
  2. 2
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 95

  1. 1
  2. 2

Virvoitusjuomat netistä

Täältä löydät kattavan valikoiman virvoitusjuomia - ja tietysti alhaisin hinnoin. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta ostat virvoitusjuomat suoraan Saksasta helposti ja edullisesti. Olemme varmistaneet, että valikoimaamme kuuluu kaikki tunnetut virvoitusjuomamerkit, joihin olet varmasti törmännyt jo kotimaisissa kaupoissa. Löydät meiltä mm. virvoitusjuomat: Coca Cola, Pepsi Max, Fanta Orange & Sprite. Laajennamme koko ajan tuotevalikoimaamme, joten jos valikoimastamme kuitenkin puuttuu jotakin, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kertoa tuotetoiveesi.

Virvoitusjuomalaatikot ja -pullot

Virvoitusjuomat myydään 24 kpl laatikoissa, lukuunottamatta pulloja, jotka myydään yksitellen. Jos alhaiset hintamme ovat mieleiset, löytyy meiltä myös “monipakkaustarjouksia”, jolloin saat virvoitusjuomat vieläkin edullisemmin ostamalla vähintään 3 laatikkoa. Voit esim. ostaa kolme laatikkoa Coca Colaa hintaan 28,50€ (9,50€ / laatikko) tai voit sekoittaa kolme laatikkoa Coca Colaa, Fantaa ja Spritea! Katso lisää klikkaamalla “Monipakkaukset”. Virvoitusjuomat ovat lisäksi pantittomia, jolloin sinun ei tarvitse viedä varastoida tyhjiä tölkkejä ja viedä niitä kauppaan, vaan voit vain kierrättää ne. Näin juhlienkin jälkeen siivoaminen on helmpomaa.

Kotiinkuljetettuna tai pakettiautomaattiin

Alhaisten hintojen lisäksi voit helposti tilata kuljetuksen kotiin. Saat tuotteet joko suoraan kotiinkuljetettuna tai valitsemaasi pakettiautomaattiin, riippuen minkä kuljetusvaihtoehdon valitset. Näin sinun ei ollenkaan tarvitse lähteä kotoa tai voit vain poiketa hakemassa paketin pakettiautomaatista, joita löytyy monesta eri paikkakunnasta.