Product was successfully added to your shopping cart.

Virvoitusjuomat

Virvoitusjuomat

Osta virvoitusjuomat, vedet ja energiajuomat halvalla. Netpris on saksalainen rajakauppa, josta ostat virvoitusjuomat helposti ja edullisesti suoraan Saksasta. Kaikki virvoitusjuomat myydään 24 kpl laatikoissa ja toimitetaan joko kotiovelle tai pakettiautomaattiin. Meillä on laajaa valikoima edullisia virvoitusjuomia ja usein hyviä tarjouksia. Jos järjestät juhlat, on kätevää ostaa virvoitusjuomat netistä. On myös aina mukavaa, että jääkaapissa on virvoitusjuomia viikonlopulle tai yllätysvieraille. 

Tuotteet 1-60 / 95

  1. 1
  2. 2
Loading ...
Lataa lisää…

Tuotteet 1-60 / 95

  1. 1
  2. 2

Virvoitusjuomat netistä

Virvoitusjuomat halvalla netistä; näihin kolmeen sanaan kiteytyy Netprisin tavoite. Löydät meiltä kattavan valikoiman virvoitusjuomia - ja tietysti alhaisin hinnoin. Netpris on saksalainen rajakauppa, jossa ostat virvoitusjuomat netistä helposti ja edullisesti. Olemme varmistaneet, että valikoimaamme kuuluu kaikki tunnetut virvoitusjuomamerkit, joihin olet varmasti törmännyt jo kotimaisissa kaupoissa. Lisäksi laajennamme koko ajan tuotevalikoimaamme. Valikoimamme virvoitusjuomissa ei ole ollenkaan panttia, mikä tarkoittaa, ettei tyhjiä tölkkejä tarvitse palauttaa pullonpalautusautomaattiin – voit sen sijaan viedä tölkit suoraan kierrätykseen. Tämä on usein helppoa ja nopeaa - ja pidät samalla huolta luonnosta.

Kuten sanottua, löydät meiltä kaikki tunnetut virvoitusjuomat. Meiltä löytyy virvoitusjuomia eri makuisina ja eri hintaluokissa, ja kaikille näille virvoitusjuomille yhteistä on se, että ne ovat edullisen hintaisia. Meiltä löydät virvoitusjuomat kuten Coca Cola, Fanta Orange, Sprite, Pepsi Max ja monia muita. Tunnettujen tuotemerkkien lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman virvoitusjuomia, jotka ovat hintaluokaltaan edullisempia mutta silti laadukkaita. Varsinkin Harboe-virvoitusjuomat ovat suosittuja: löydät tuotemerkiltä klassiset maut kuten Kola, Appelsiini ja Sitruuna. Voit siis huoletta ostaa virvoitusjuomat netistä! Voit myös ostaa useita virvoitusjuomalaatikoita kerralla, nyt kun kuitenkin olet tekemässä ostoksia. Säästät nimittäin vielä enemmän, jos ostat kolme virvoitusjuomalaatikkoa tai enemmän. Katso lisää klikkaamalla Monipakkaukset. Nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää, varsinkin jos olet ostamassa virvoitusjuomia suurempaan tapahtumaan tai juhliin.

Virvoitusjuomat ovat osa arkipäivää. Juomme niitä ulkona syödessä, elokuvissa, töissä ja kotona. Netprisin tavoite on tehdä arkipäivistä ja viikonlopuista vielä hieman mukavampia. Tässä onnistumme alentamalla hintoja ja tarjoamme parhaan mahdollisen palvelun. Virvoitusjuomien ostaminen netistä pitää nimittäin olla sekä edullista että helppoa. Virvoitusjuomien lisäksi löydät meiltä myös muita herkkuja. Jos esimerkiksi juot virvoitusjuomia samalla kun katsot leffaa, voit myös katsastaa valikoimme karkkeja ja suklaata sekä pähkinöitä. Näistä tuotekategorioista löydät muita tuotteita, kuten Haribo-karkkipusseja ja Marabou-suklaata, jotka tekevät leffan katsomisesta vielä hieman herkullisempaa.

Virvoitusjuomista puhuttaessa on vaikea olla mainitsematta Coca Colaa, joka on maailman myydyin virvoitusjuoma. Coca Colan kehitti vuonna 1886 farmaseutti John S. Pemberton. Teollistumisen katsotaan olevan yksi Coca Colan suuren suosioon vaikuttaneista tekijöistä, sillä massatuotanto toi hyvän pohjan liiketoiminnan aloittamiselle. Samalla sanomalehdet markkinoivat uutuustuotetta. Nykyään The Coca-Cola Company on jo 130 vuotta vanha ja maailman suurin virvoitusjuomayritys. Yrityksen omistuksessa ovat monet tunnetut virvoitusjuomat, joita myydään kaikkialla maailmassa, kuten: Fanta, Sprite, Ramlösa, Fuze Tea ja monia muita.