Product was successfully added to your shopping cart.

Energiajuomat

Energiajuomat

Yhä useampi juo energiajuomia, ja Netpris on tehnyt energiajuomien ostamisen entistä helpommaksi ja halvemmaksi. Löydät meiltä monet eri tunnetut energiajuomat ja makuvaihtoehdot. Voit yksinkertaisesti ostaa kaikkia tunnettuja energiajuomia kuten: Red Bull, Monster Energy, Cult ja monia muita. Meidän kokemus on, että monien suomalaisten mielestä energiajuomat ovat liian kalliita, ja yritämme löytää ratkaisun tähän valikoimallamme energiajuomia edullisin rajakaupan hinnoin. Energiajuomat kuljetaan tietysti joko suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

Energiajuomat ovat virvoitusjuomia, jotka sisältävät enemmän energiaa kuin tavalliset virvoitusjuomat ja niitä markkinoidaan myös näin. Tämän vuoksi energiajuomamerkit ovat usein urheilutapahtumien sponsoroijia. Tähän liittyen voimme mainita Red Bullin, joka lanseerattiin vuonna 1987 Itävallassa. Red Bull on tänäpäivänä maailman myydyin energiajuoma, jota on myyty jo 7,5 miljardia tölkkiä vuonna 2019. Red Bull omistaa useita urheilujoukkeita, kuten Formula 1 -joukkoeen, jääkiekkojoukkoeen sekä useita jalkapallojoukkoeita ympäri mailman. Löydät Red Bullin tietysti Netprisin valikoimasta. Red Bull on yksi suosituimmista tuotteistamme, ja löydät sen tietysti hyvään hintaan. Valikoimaan kuuluu myös Red Bull Sugarfree, joka on myös todella suosittu.

Yksi yleisimmistä kysymyksista energiajuomiin liittyen on tietysti, kuinka paljon koffeiinia ne sisältävät. Tähän voimme vastata, että tavallinen 25 cl energiajuoma sisältää noin saman verran koffeiinia kuin kuppi kahvia. Energiajuoma onkin yksi vaihtoehto kahville tai teelle, jos tykkää enemmän virvoitusjuomista. Red Bull voi myös ylpeillä 100% uusiokäyttöisillä tölkeillään. Tätä markkinoimme tietysti ylpeänä, sillä uusiokäyttö ja kierrätys ovat tärkeitä myös meille. Monia asiakkaita hämmentää se, ettei Netprisin tölkeissä ole ollenkaan panttia ja he ehkä ajattelevat, ettei kierrätys ole meille tärkeää – päinvastoin, asiakkaan on helpompi ja nopeampi itse viedä tölkit eteenpäin kierrätykseen. Pullonpalautusautomaateilla on usein jonoa ja sormet tulevat likaiseksi. Olemmekin sitä mieltä, että tölkkien itse vieminen kierrätykseen on hauskempaa.

Energiajuomat ovat nykyään osa arkipäivää usealla eri tavalla. Tämä näkyy mm. jääkaapeissa, jossa energiajuomat voivat olla virvoitusjuomien seurana. Energiajuomat voivat auttaa heräämään aamulla tai suorittamaan työpäivän loppuun. Juhlissa energiajuomista voidaan tehdä drinkkejä. Energiajuomat voivat olla mukana tekemässä juhlimisesta vielä hauskempaa, sillä ne auttavat pysymään hereillä yömyöhään. Ongelmana on kuitenkin ollut, että energiajuomat ovat usein kalliita verrattuna virvoitusjuomiin, mutta tässä Netpris voi auttaa, sillä meiltä löydät energiajuomat edulliseen hintaan. Voitkin ostaa juuri sen tuotteen, jonka haluat, eikä sinun tarvitse ajatella eroja hinnoissa.